Novinky stránek

Pokud máte pocit, že jste zahlcováni nevyžádanou poštou...

Pokud máte pocit, že jste zahlcováni nevyžádanou poštou...

autor Tamara Váňová -
Počet odpovědí: 0

...pravděpopodobně máte chybně nastavený profil a odebírání příspěvků z jednotlivých fór. V žádném kurzu ONLINE_A není vynucené odbírání zpráv z fóra, takže pokud Vám chodí a Vy nechcete, musíte si buďto ve svém profilu nebo v každém jednotlivém fóru upravit režim tak, abyste dostávali opravdu jen to, co chcete dostávat. Chce to trochu invence, ale není to tak těžké...

Tak například hned na této stránce v řádku Novinky stránek máte na výběr, zda Neodebírat příspěvky z tohoto fóra emailem nebo Odebírat nové příspěvky emailem. Text, který tam je napsaný, je Vaše volba, na kterou můžete režim přepnout, nikoli momentálně zvolená varianta! Ta je přesně naopak.

Totéž můžete učinit v každém fóru každého předmětu a navíc si ve svém profilu můžete zvolit, zda chcete, aby Vám z fór, v nichž jste zvěčnili svým příspěvkem, automaticky docházely reakce dalších lidí a jak (můžete si vybrat, zda se Vaše emailová adresa má zobrazit nebo ne, zda je email vůbec aktivován, jaký je formát emailu, jaký je typ souhrnných emailů a zda chcete automaticky odebírat příspěvky emailem).

Věnujte, prosím, těmto volbám náležitou pozornost, protože se tím vyhnete zbytečnému korespondování si s učitelem, proč že Vám poslal zprávu, zatímco on Vám nic neposlal, ale sami jste se uvázali k tomu, že Vám chodí desítky zpráv denně.